Creatief in interieurs en buitenleven

Let op: Om deze pagina te bekijken heeft u Adobe Flash player nodig.

Get Adobe Flash player

Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg

Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg.
De kamers zijn geheel gerenoveerd en voorzien van lambrisering, nieuwe kasten, behang en nieuwe plafonds. De badkamers zijn voorzien van nieuw sanitair en tegels. Klik op de foto's voor een vegroting.

Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg Renovatie bij Hotel De Nieuwe Doelen in Middelburg

Ga terug naar het overzicht

Recente projecten

Camping de Wijde Blick

Verbouw en nieuwbouw restaurant Ogenblick en Frituur het Pleintje. Sloopwerkzaamheden oude zwembad en terras. Aanleg nieuwe toiletgroep voor ligweide met buitendouche en realisatie snackcorner zwembad.

Bekijk hier dit projectCamping Zonneweelde

Vernieuwen terrasscherm bij camping zonneweelde met douglas palen en doorkijk met plantenbakken eronder.
Aanleg waterspeeltuin. Gemetselde antraciet kleurige keien met leuke RVS speel attributen naar eigen ontwerp.

Bekijk hier dit project